توضیحات
روغن نارگیلِ تقسیمشده طول عمر بالایی دارد و در مقایسه با دیگر روغنها ارزانتر نیز هست. روغن نارگیل برخلاف بسیاری از روغنهای مورد استفاده در ماساژ راحت شسته میشود. همچنین روغن نارگیلِ تقسیمشده عطر و بوی روغن نارگیل معمولی را ندارد. پیشنهاد میشود افرادی که به نارگیل حساسیت دارند، از روغن نارگیل برای ماساژ استفاده نکنند.
۲. روغن جوجوبا
روغن جوجوبا در واقع نوعی موم است که از بذر گیاه جوجوبا گرفته میشود. برخلاف دیگر روغنها چرب نیست. استفاده از روغن جوجوبا برای اکثر افراد پیشنهاد میشود، زیرا به دلیل ویژگیهای آنتیباکتریایی یک محافظ مناسب برای جلوگیری از جوش و آکنه است.
روغن جوجوبا ماندگاری بالایی دارد و خیلی زود فاسد نمیشود، بنابراین اگر به صورت مداوم ماساژ نمیکنید، بهتر است از این روغن استفاده کنید.
سرعت جذب روغن جوجوبا بسیار بالاست و برای رایحهدرمانی نیز بسیار مناسب است. روغن جوجوبا بو و عطر تحریککنندهای ندارد و به همین خاطر موجب بروز حساسیت پوستی و آلرژی در افراد نمیشود.
یک نکته: روغن جوجوبا به سرعت جذب میشود؛ بنابراین ممکن است مجبور شوید مجدد از آن استفاده کنید یا با یک روغن دیگر ترکیب کنید. باید به این نکته توجه داشته باشید که روغن جوجوبا در مقایسه با دیگر روغنهای ماساژ قیمت بالاتری دارد.
۳. روغن آفتابگردان
روغن ماساژ – روغن آفتابگردان
روغن آفتابگردان یک روغن سبک است که بعد از استفاده پوستتان چرب نمیشود. روغن آفتابگردان از تخمه آفتابگردان گرفته میشود. این روغن حاوی اسیدلینولئیک (یک اسید چرب ضروری)، اسید پالمتیک و اسیداستریک است که همه از ترکیبات پوست سالم هستند. مقدار اسیدلینولئیک با افزایش سن در پوست کاهش مییابد، همچنین استفاده از صابونهای سخت و پاککنندههای قوی نیز میتواند میزان این اسید را در پوست به شدت کاهش دهد.
روغن آفتابگردان خیلی زود فاسد میشود، بنابراین بهتر است از خرید بستههای بزرگ خودداری کنید و در جای خنک نیز نگهداری کنید. ریختن یک یا دو کپسول ویتامین E در بستههای روغن آفتابگردان موجب افزایش ماندگاری روغن میشود.
افرادی که به گیاه آفتابگردان حساسیت دارند، بهتر است روغن آن را نیز مصرف نکنند.
۴. روغن بادام
روغن بادام شیرین یکی از روغنهای ماساژ بسیار محبوب است. روغن بادام شیرین از بادام زرد گرفته میشود.
این روغن نسبتا سبک است و این امکان را به درمانگر میدهد که راحتتر ماساژ بدهد. روغن بادام شیرین سریع جذب میشود، اما سرعت جذب آن به حدی نیست که نیاز به استفاده مجدد باشد.
در مقایسه با دیگر روغنها، روغن بادام شیرین قیمت مناسبتری دارد. روغن بادام شیرین معمولا پوست را تحریک نمیکند. البته افرادی که به بادام خوراکی حساسیت دارند، بهتر است از مصرف روغن آن نیز خودداری کنند.
۵. روغن هستهی زردآلو
روغن هستهی زردآلو در رنگ و بافت شبیه روغن بادام ولی اندکی گرانتر است. روغن هستهی زردآلو سرشار از ویتامین E است و به همین خاطر در مقایسه با روغنهای دیگر، دیرتر فاسد میشود و ماندگاری بیشتری دارد. روغن هستهی زردآلو مانند روغن بادام جذب سریعی دارد و به همین خاطر بعد از استفاده افراد احساس نمیکنند، پوستشان چرب شده است. این ویژگی باعث شده میشود از این روغن برای ماساژ استفاده شود.
افرادی که به آجیل حساسیت دارند، میتوانند روغن هستهی زردآلو را جایگزین روغن بادام شیرین کنند.
روغن آووکادو از میوهی آووکادو گرفته میشود. روغن آووکادو روغنی سبزرنگ و سنگین است و معمولا با سایر روغنهای ماساژ مانند روغن بادام شیرین مخلوط میشود. هزینهی روغن آووکادو تقریبا دو برابر هزینهی روغن بادام شیرین است. افرادی که به شیرهی گیاهان حساسیت دارند، ممکن است به روغن آووکادو نیز حساسیت داشته باشند.
۲. کرهی کاکائو
کرهی کاکائو یک روغن غنی با عطر متمایز است، کرهی کاکائو در دمای اتاق به صورت جامد است و چون خیلی چرب است، معمولا برای استفاده و ماساژ با روغنهای دیگر مخلوط میشود.
۳. روغن هستهی انگور
در برخی موارد، روغن دانهی انگور یک روغن بسیار عالی است. روغن دانهی انگور هیچ بو و عطر خاصی ندارد، روغن هستهی انگور خیلی چرب نیست و به همین خاطر در گروه روغنهای سبک قرار میگیرد.
۴. روغن آجیل شمع
کندل نات یا آجیل شمع یک روغن سبک است که سریع جذب میشود. این روغن بومی هاوایی است و برای انواع پوست از پوست چرب گرفته تا پوست آسیبدیده و پوستی که دچار آفتاب سوختگی شده مناسب است.
۵. روغن زیتون
اکثر مردم با روغن زیتون به عنوان یک روغن مناسب برای پختوپز آشنا هستند، ولی نمیدانند که از روغن زیتون برای ماساژدرمانی نیز استفاده میشود. روغن زیتون چسبندگی و چربی بالایی دارد و به خاطر عطر و بوی متفاوت آن معمولا برای پختوپز استفاده میشود و مردم تمایل کمتری به استفاده از آن به عنوان روغن ماساژ دارند.
مطالعات انجام شده برروی روغن زیتون و روغن آفتابگردان نشان میدهد که استفاده از روغن زیتون به صورت موضعی هیچ تأثیری برروی لایه اپیدرم پوست ندارد، این درحالی است که نمیتوان تأثیر فوقالعادهی روغن آفتابگردان را برروی بهبود لایهی اپیدرمی پوست نادیده گرفت.
نقد و بررسیها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.