صرع ها چیست؟
درمان صرع
صرع اختلالات عصبی مزمنی است که در آن دستهای از سلولهای عصبی یا نورونها در مغز گاهی سیگنالهای غیرطبیعی میدهند و باعث تشنج میشوند. نورونها معمولاً سیگنالهای الکتریکی و شیمیایی تولید میکنند که روی سایر نورونها، غدد و ماهیچهها برای تولید افکار، احساسات و اعمال انسان عمل میکنند. در طول تشنج، بسیاری از نورونها همزمان شلیک میکنند (سیگنال میدهند) – تا 500 بار در ثانیه، بسیار سریعتر از حد معمول.
این موج فعالیت الکتریکی بیش از حد که همزمان اتفاق میافتد باعث حرکات، احساسات، احساسات و رفتارهای غیرارادی میشود و اختلال موقتی فعالیت عصبی طبیعی ممکن است باعث از دست دادن آگاهی شود.
مرکز درمانی طب سنتی شمیم با کادر درمانی مجرب در رشته های تخصصی داخلی و طب سنتی و فیزیوتراپی و توانبخشی کرج فارغ التحصیل از مالزی ، با پروانه طبابت با ارائه بهترین خدمات درمانی در رشتههای زیبایی، درمان صرع ، رفع بیماری های فشار خون ، دیابت ، کبد چرب ، مشکلات کمر درد ، سیاتیک ، ماساژ های لاغری ، آرامشی و … شروع بکار کرده و تا الان افتخار دارد توانسته با تلفیق طب رایج با طب سنتی بهترین نتایج درمانی را بدست آورده و موجبات رضایت عزیزان استان کرج و دیگر مراجعین میهمان از شهرستان ها را بدست آورد.
صرع را می توان به دلیل علل مختلف، انواع مختلف تشنج، توانایی آن در متفاوت بودن شدت و تاثیر از فردی به فرد دیگر، و طیف وسیعی از شرایط همزمان، یک اختلال طیف در نظر گرفت. برخی از افراد ممکن است تشنج (شروع ناگهانی انقباض عمومی مکرر عضلات) داشته باشند و هوشیاری خود را از دست بدهند.
دیگران ممکن است به سادگی کاری را که انجام می دهند متوقف کنند، وقفه کوتاهی از آگاهی داشته باشند و برای مدت کوتاهی به فضا خیره شوند. برخی افراد به ندرت دچار تشنج می شوند، در حالی که افراد دیگر ممکن است روزانه صدها تشنج را تجربه کنند.
همچنین انواع مختلفی از صرع وجود دارد که ناشی از دلایل مختلفی است. استفاده اخیر از اصطلاح “صرع” بر تنوع انواع و علل تاکید دارد.
به طور کلی، تا زمانی که یک فرد دو یا چند تشنج غیرقابل تحریک را با حداقل 24 ساعت از هم جدا نکرده باشد، مبتلا به صرع در نظر گرفته نمی شود. در مقابل، تشنج تحریک شده ناشی از یک عامل تشدید کننده شناخته شده مانند تب بالا، عفونت های سیستم عصبی، آسیب حاد مغزی، یا نوسانات در سطح قند خون یا الکترولیت است. درمان صرع
پیشنهاد مطالعه: با 3 روش ساده درد را به طور موثر مدیریت کنید؟
هر کسی ممکن است به صرع مبتلا شود. در حال حاضر حدود 2.3 میلیون بزرگسال و بیش از 450000 کودک و نوجوان در ایالات متحده با صرع زندگی می کنند. هر سال حدود 150000 نفر مبتلا به صرع تشخیص داده می شوند.
صرع هم مردان و هم زنان را از هر نژاد، پیشینه قومی و سنی مبتلا می کند. تنها در ایالات متحده، هزینههای سالانه مرتبط با صرع حدود 15.5 میلیارد دلار هزینه مستقیم پزشکی و از دست دادن یا کاهش درآمد و بهرهوری تخمین زده میشود.
اکثر افراد مبتلا به صرع تشنج هایی دارند که با درمان های دارویی و جراحی قابل کنترل هستند. با این حال، 30 تا 40 درصد از افراد مبتلا به صرع همچنان دچار تشنج می شوند، زیرا درمان های موجود به طور کامل تشنج آنها را کنترل نمی کند (به نام صرع مقاوم یا مقاوم به دارو).
در حالی که بسیاری از اشکال صرع به درمان مادام العمر برای کنترل تشنج نیاز دارند، برای برخی افراد تشنج در نهایت از بین می رود. احتمال عاری از تشنج برای بزرگسالان یا کودکان مبتلا به سندرم صرع شدید چندان خوب نیست، اما ممکن است که تشنج ها به مرور زمان کاهش یا حتی متوقف شوند. درمان صرع
اگر صرع در دوران کودکی شروع شود، به خوبی با دارو کنترل شده باشد، یا اگر فرد تحت عمل جراحی برای برداشتن کانون مغزی شلیک غیرطبیعی سلول قرار گرفته باشد، این احتمال بیشتر است.
بسیاری از افراد مبتلا به صرع زندگی پرباری دارند، اما برخی از آنها به شدت تحت تاثیر صرع خود قرار خواهند گرفت. پیشرفت های پزشکی و تحقیقاتی در دو دهه گذشته منجر به درک بهتر صرع و تشنج شده است.
بیش از 20 داروی مختلف و انواع درمان های غذایی و تکنیک های جراحی (شامل دو دستگاه) در حال حاضر در دسترس هستند و ممکن است کنترل خوبی برای تشنج فراهم کنند. دستگاه ها می توانند فعالیت مغز را برای کاهش دفعات تشنج تعدیل کنند. تصویربرداری عصبی پیشرفته میتواند ناهنجاریهای مغزی را شناسایی کند که باعث تشنج میشود و با جراحی مغز و اعصاب قابل درمان است.
حتی تغییرات رژیم غذایی می تواند به طور موثر انواع خاصی از صرع را درمان کند. تحقیقات در مورد علل زمینهای صرع، از جمله شناسایی ژنهای برخی از اشکال صرع، به درک بسیار بهتری از این اختلالات منجر شده است که ممکن است منجر به درمانهای مؤثرتر یا حتی راههای جدید پیشگیری از صرع در آینده شود. درمان صرع
برای عضویت و مشاهده صفحه اینستاگرام طب سنتی شمیم اینجا کلیلک کنید.
در صورت داشتن هرگونه سوال یا برای راهنمایی بیشتر با متخصصان ومشاوران ما تماس بگیرید.